Om oss

Skölds Bygg är en blogg skapad av en grupp dedikerade byggprofessionella och entusiaster. Här fokuserar vi på allt som har med bygg, konstruktion och gör-det-själv-projekt att göra. Vår ambition är att dela med oss av djupgående kunskaper och praktiska erfarenheter från branschen.

Vår historia

Bloggen startade som en plattform för att dokumentera byggprojekt och diskutera innovativa byggtekniker och material. Det som började som en hobby växte snabbt till en online resurs för delning av kunskap och information.

Vår mission

Vårt mål är att vara en ledande källa till information och inspiration för både yrkesverksamma inom bygg och de som älskar att skapa med egna händer. Vi erbjuder aktuell och relevant information om de senaste metoderna, verktygen, materialen och säkerhetsstandarderna inom byggbranschen.

Vårt team

Vårt team består av en blandning av erfarna byggare, arkitekter, hållbarhetsexperter och DIY-entusiaster. Varje medlem bidrar med unik expertis och en gemensam passion för byggande och design.

Varför följa oss?

  • Praktiska Guider: Vi erbjuder noggrant utarbetade instruktioner för en rad olika byggprojekt.
  • Trender & Nyheter: Håll dig uppdaterad med de senaste utvecklingarna inom byggvärlden.
  • Produktrecensioner: Vi ger dig oberoende och noggranna tester av de senaste verktygen och materialen på marknaden.
  • Interaktiv Community: Delta i vårt community för att diskutera, dela och få feedback på dina byggprojekt.

Vår styrka ligger i gemenskapen och delandet av kunskap. Vi är stolta över att kunna erbjuda en plats där byggintresserade kan komma samman och inspirera varandra.

Tack för att du besöker Skölds Bygg – där dina byggdrömmar blir till verklighet!